Hvem er jeg?

Jeg hedder Mette Bundgaard Rasmussen.

Jeg er uddannet:
Muskelterapeut i 1997 på Roskilde muskelterapeutskole hos Ingrid Lobel.
Kranio-sakral terapeut i 2006 hos Alfa living i Haslev ved Britta Helena Andersen.
Antroposofisk psykoterapeut ved Lille Hammershus Åndsvidenskabeligt udviklingscenter hos Dorte og Finn Nørlev.

Læs mere om antroposofisk psykoterapi længere nede på siden.

Derudover har jeg taget kurser i:
Bachs blomster medicin hos Susanne Løfgren
Sedona Metoden hos Karl Christian Meulengracht
Livskunst og livslykke hos Lille Hammershus
ALT ansigtsløftningsteknik hos Alfaliving ved Britta Andersen

Antroposofisk psykoterapi arbejder med temaer som den traditionelle psykoterapi også arbejder med, bl.a. stress, depression, vrede, sorg, kunsten at sætte grænser, udfordringer i parforholdet og diverse angstformer: præstationsangst, social angst, angst for afvisning, angst for ikke at slå til – samt udvikling af mod, viljestyrke og selvaccept. Afhængig af klienten og problemet er en af metoderne biografiarbejde, hvor der arbejdes med de forskellige syvårs perioder og deres repetition.
 
Samtidig adskiller antroposofisk psykoterapi sig på væsentlige punkter. Den bygger på Rudolf Steiners indsigt i, hvordan forskellige følelser relaterer sig til forskellige fysiske organer. En uharmonisk udvikling af organerne gennem barndommen kan føre til forskellige psykiske lidelser i voksenlivet, bl.a. angst, stress og depression.

Derudover tager terapien udgangspunkt i et menneskesyn, at der er noget evigt i hvert enkelt menneske, og at forskellige kriser kan give en impuls til dette evige, så en krise sættes ind i en større sammenhæng og kan derved bidrage til forståelse og accept.

ALT ansigtsløftningsteknik er en blid ansigtsmassage, hvis formål er at give glattere og mere elastisk hud, som derved får mere farve og ser sundere og friskere ud. Uden at komme under kniven. Der skabes større symmetri og bedre mimik som giver ansigtet en mere levende udstråling.

Læs mere og download folder om ALT ansigtsløftningsteknik HER